Opening: 'Theater of {Dis}Comfort and Growth', Metin Yirtici

Op 25 Augustus opende Yvonne Eikenaar de expositie‘Theatre of (Dis)Comfort and Growth’. De expositie is te zien van 28 augustus t/m 26 september 2019.

In ‘Theatre of (Dis)Comfort and Growth’ ziet de kijker momentopnames uit het leven van Metin Yirtici waarin de ongemakken, angsten, groei en zelfspot een grote rol speelden, verbeeld in verschillende settings en kledij van het theatrale leven, met een vleugje drama, satire en humor.

Voor dit persoonlijke project heeft hij een jaar en drie maanden (augustus 2015 – november 2016) zijn haar en baard laten groeien. Alle foto’s die je terug ziet zijn op 1 dag gemaakt, tussen 09:00 en 01:00 uur. Men is met 20 vrijwilligers bezig geweest om dit project te kunnen realiseren.

Hier volgen een aantal foto’s van de opening en opbouw van‘Theatre of (Dis)Comfort and Growth’. Deze expositie is nog tot 26 septembe bij ons te bewonderen.