Opening: 'MALE. HAIR. -3', Rem van den Bosch

Op 17 februari opende de expositie ‘MALE. HAIR. -3‘ van fotograaf Rem van den Bosch. De tentoonstelling werd geopend door Ronald Bruinink en ook Rem gaf zelf toelichting over zijn projecten.

Rem van den Bosch presenteert beelden uit twee lopende projecten waarbij onderzoek wordt gedaan naar mannelijk naakt anno 2018 en lichaamshaar bij vrouwen. Beide analoog gefotografeerde series zijn een work in progress. Als eindresultaat zal in 2020 een boek uitkomen. De expositie in Objektief is de derde presentatie in de tentoonstellingsreeks die de fotograaf wil opzetten. In elke regio waar een expositie plaatsvindt, vraagt Rem van den Bosch mensen uit dat deel van het land om model te staan. In de photowall die Rem in onze galerie heeft ingericht zijn dus naakten uit onze eigen regio te bekijken. De projecten en presentatie zijn katalysator en aanjager voor gesprek en tonen de zelfbewuste mens. Voorgaande presentaties vonden plaats bij VOC Hasselt (BE) en Kunstwerkplaats LDS46 Den Helder (NL). Rem van den Bosch plaatste een

Hier volgen een aantal foto’s van de opening van ‘MALE. HAIR. -3‘. Deze expositie is nog tot en met 30 maart bij ons te bewonderen.