Opening: Under Sweet Surveillance

Zondag 24 juni werd 'Under Sweet Surveillance' geopend; een expositie met werk van vier AKI alumni. Met werk van Hannelotte van Elst, Ruben van der Sleen, Annejet Brandsma & Nina Musholt. Te zien t/m 21 juli 2018.

Over de expositie:

‘Under Sweet Surveillance’ brengt het werk van vier verschillende fotografen samen. Wat deze fotografen met elkaar verbindt, behalve hun opleiding aan hetzelfde instituut, is een drang tot stille observatie. Door net wat langer of dieper te kijken dan anderen, produceren zij werk dat je als kijker dwingt om ook even stil te staan. Het zijn beelden die je de ruimte geven om je te verwonderen. De getoonde werken verschillen sterk in onderwerp en vorm. Het is de gemeenschappelijke, absolute aandacht waarmee de gekozen fotografen hun onderwerpen hebben gefotografeerd, die de beelden zo bijzonder maakt.