Opening: '12 foto's in een kistje', De Geheime Club van 7

Op 6 januari opende er een kersverse tentoonstelling in onze galerie. Deze keer hadden we een echte primeur te pakken, want tijdens de opening onthulden de fotografen van de Geheime Club van 7 voor het eerst hun indentiteit. De tentoonstelling werd officieel geopend met woorden van Ton Harmsen. Ruben Lacet legde het vast met een grootformaat Polaroidcamera.

Deze exposerende groep van 7 fotografen leerden elkaar kennen op de fotografie opleiding en sloten een geheim verbond. In de maanden die volgden gaven de 7 elkaar beurtelings een thematische opdracht, die telkens aanleiding vormde tot een foto op het formaat van ieders eigen (sigaren-) kistje: de geheime bewaarplaats van een toenemend aantal foto’s. Deze foto’s delen zij nu voor het eerst met het publiek.

Hier volgen een aantal foto’s van de opbouw en de opening van ‘12 foto’s in een kistje‘. Deze expositie is nog tot en met 16 februari bij ons te bewonderen.